.

Jipii varauskalenteri on nyt auki vuodelle 2024! 

Voit tehdä varauspyynnön haluamistasi tuotteista joko yhteydenottolomakkeen kautta, Instagramissa @siinasomistaa tai sähköpostitse siinasomistaa@gmail.com

Kerro viestissäsi juhlapäivä ja haluamasi tuotteet. Lisätiedot tuotteesta löydät klikkaamalla tuotteen kuvaa. Tarkistan tuotteiden saatavuuden ja olen teihin yhteydessä vuorokauden sisään.

Vuokra-aika

Vuokra-aika on pääsääntöisesti neljä vuorokautta to-ma, ellei toisin sovita. Ilmoitetut hinnat koskevat tätä vuokra-aikaa. 

Varausmaksu ja lasku

Minimiveloitus on varausmaksun verran 20 €, joka hyvitetään lopullisesta vuokranmaksusta. 

Yli 200 € ylittävillä varauksilla varausmaksu on 50 €. Varauksen peruuntuessa varausmaksua ei palauteta. Asiakkaalle lähetetään varausehdot tutustuttavaksi ennen varausmaksun maksamista. Loppulasku tulee maksettavaksi kolme viikkoa ennen vuokrauksen alkamista. 

Tuotteiden nouto ja palautus

Tuotteet tulee noutaa ja palauttaa somistevuokraamon varastolle Rovaniemen Pöykkölään etukäteen sovittuna aikana. Tarkan osoitteen saat varauksen yhteydessä. SiinaSomistaa voi myös tuoda ja hakea tuotteet juhlapaikallesi lisämaksusta 20 € + kilometrikorvaus Rovaniemen taajaman ulkopuolelle 0.50 € / km. 

Tuotteiden pesu

Asiakkaan tulee palauttaa somisteet vuokra-ajan päättyessä samassa kunnossa, samalla tavalla ja samoihin pakkausmateriaaleihin pakattuina, kuin ne olivat vuokralle ottaessa. 

Vaihtoehdot:

1. Tuotteet palautetaan aina puhtaina ja huolellisesti pakattuina. Kaikki tiskausta vaativat tuotteet pestään käsin. Muut tuotteet pyyhitään kostealla liinalla. 

2. Asiakas voi myös ostaa puhdistuspalvelun. Hinta riippuu vuokrattavista tuotteista, kysy tarjous.

Huomioitavaa

Osa tuotteista ei mahdu henkilöautoon. Esimerkiksi kukkaseinä vaatii joko pakettiauton tai kuomullisen peräkärryn.

Suurin osa tuotteista on käytettyjä, joten niissä voi olla pientä kulumaa tai muita käytön jälkiä.