.

Jipii varauskalenteri on nyt auki vuodelle 2024! 

Voit tehdä varauspyynnön haluamistasi tuotteista joko yhteydenottolomakkeen kautta, Instagramissa @siinasomistaa tai sähköpostitse siinasomistaa@gmail.com

Kerro viestissäsi juhlapäivä ja haluamasi tuotteet. Lisätiedot tuotteesta löydät klikkaamalla tuotteen kuvaa. Tarkistan tuotteiden saatavuuden ja olen teihin yhteydessä vuorokauden sisään.

Vuokra-aika

Vuokra-aika on pääsääntöisesti neljä vuorokautta to-ma, ellei toisin sovita. Ilmoitetut hinnat koskevat tätä vuokra-aikaa. 

Varausmaksu ja lasku

Varauksen yhteydessä veloitetaan 50 % vuokrahinnasta (varausmaksu) joka on osa loppulaskua. Loppulasku lähetetään asiakkaalle noin kolme viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista. Jos varausta tehdessä vuokra-ajan alkamiseen  on alle kolme viikkoa, vuokrahinta laskutetaan kokonaisuudessaan. Lisäksi alle 20 € varaukset laskutetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. 

Varausmaksu ja loppulasku lähetetään asiakkaalle sähköpostitse.

Tuotteiden nouto ja palautus

Tuotteet tulee noutaa ja palauttaa somistevuokraamon varastolle Rovaniemen Pöykkölään etukäteen sovittuna aikana. Tarkan osoitteen saat varauksen yhteydessä. SiinaSomistaa voi myös tuoda ja hakea tuotteet juhlapaikallesi lisämaksusta 20 € + kilometrikorvaus Rovaniemen taajaman ulkopuolelle 0.50 € / km. 

Huomioitavaa

Osa tuotteista ei mahdu henkilöautoon. Esimerkiksi kukkaseinä vaatii joko pakettiauton tai kuomullisen peräkärryn.

Suurin osa tuotteista on käytettyjä, joten niissä voi olla pientä kulumaa tai muita käytön jälkiä.